• 24.5.2024 11.13

Kuhmon Ilmailukerho r.y.

Perustettu 1959

Tervetuloa Kuhmoon, lentäjät!

heinä 16, 2012

Ilmailuliiton Experimental-kesäpäivän ja Kuhmon fly in -tapahtuman info ja ohjelma löytyvät nyt www-sivun https://www.kuik.fi/ oikeasta reunasta. Sinne tulee tarpeen mukaan myös päivityksiä. Kaikki lentäjät, lentolaitteet ja lentokoneet ovat tervetulleita!

Huomioittehan saapuessanne keskustan melunvaimennusalueen, reunoja pitkin toki voi käydä kylää katselemassa. Kuhmon kirkossa on heikko äänieristys ja musiikkiäänitykset ovat herkkiä.

Kentältä on puolen tunnin välein kuljetus keskustaan vanhalla linja-autolla ja Kyllösen Erkki lupasi ajaa kuljetukset ilmaiseksi.

Sääennuste muuttuu jatkuvasti, mutta yleisesti keli näyttää viileän hyvältä. Kuhmosta löytyy yksi automaattinen sääasema, jonka tieto löytyy lentäjien sääpalvelusta, AWS METAR ja asema on ILXK. Asema on aika kaukana kentästä (30-40 km) mutta voi antaa jotain kuvaa. Kajaanin METAR antaa myös jotain osviittaa.

Ajankohtaisia kentän säätietoja fly in -päivänä ja muutakin lisätietoa voi soittaa Hyvösen Timolta (050-3748371) tai Kyllösen Jaakolta (040-557 8673).

Tervetuloa!