• 21.6.2024 19.48

Kuhmon Ilmailukerho r.y.

Perustettu 1959

Ultrakevytlentäjän lupakirjakurssi Kuhmossa

tammi 31, 2022
Lentämään!

Kuhmon ilmailukerhossa on nyt mahdollista suorittaa ultrakevytlentäjän lupakirja. Lennonopettajana toimii Risto Korhonen. Koulutukseen käytetään Kuhmon Ilmailukerhon omistamaa Atec Zephyr- ultrakevytlentokonetta. Ultrakevytlupakirjan myöntämisen alaikäraja on 17 vuotta – yläikärajaa ei ole. Koulutuksen voi aloittaa jo 16-vuotiaana. Koneella on nimensäkin mukaisesti painorajoitus, joten lentäjän tulee painaa alle 100 kg.

Kurssin lento-osa suoritetaan kesällä 2022, mutta teorioiden opiskelu kannattaa aloittaa jo talvella. Teoriat suoritetaan verkossa Suomen Urheiluilmailuopiston teoriakurssilla. Kurssin hinta on kokonaisuudessaan (sis. teoriat) noin 5000€ ja se voidaan maksaa osissa kurssin edetessä. Kuhmon ilmailukerhon oma kone on hyvin ja edullisesti käytettävissä kurssin jälkeen, joten oman koneen ostoon ei ole tarvetta.

Jos kiinnostuit kannattaa ottaa yhteyttä Risto Korhoseen: 0400 382106 tai risto_korhonen@yahoo.com. Lisätietoa saat myös muilta johtokunnan jäseniltä. Ilmoittautua voi myös tällä lomakkeella, saatuamme sen otamme yhteyttä sinuun.